Jak zakázat upozornění na monitorování využívání oprávnění

Na některých telefonech se může během provozu programu zobrazovat upozornění "Monitorování využití oprávnění". Obvykle k tomu dochází po telefonním hovoru.

Chcete-li to deaktivovat, postupujte takto:

1) Klikněte na záhlaví tohoto oznámení:

01.png

 

2) Poté klikněte na "Nastavení":

02.png

 

3) A deaktivujte tuto službu pro aplikaci Sync Service:

03.png

 

4) To je vše. Okno nastavení můžete zavřít.

04.png

 

Máte další otázky? Odešlete žádost.

Byl pro vás tento článek užitečný?
Počet uživatelů, kteří toto označili za užitečné: 5 z 6
Máte další otázky? Odeslat požadavek

Komentáře