Hogyan lehet eltávolítani teljesen az eszközt vagy a számlát?

Nyissa meg a felhasználói panelt, válassza ki a törlendő eszközt, és kattintson a "Beállítások» fülre.

Két gombot talál a lap alján: "Stop device monitoring" (eszköz felügyeletének leállítása) és "Delete device" (eszköz törlése).

Ha rákattint a "Stop device monitoring" gombra, a program leállítja a naplók gyűjtését a felügyelt eszközről. Ezzel még nem távolítja el az addig gyűjtött naplókat.

A programot újra kell telepíteni, ha szeretné visszaállítani működését a felügyelt eszközön.

A "Delete device"gombra kattintva törölheti az eszközről gyűjtött összes naplót. A törölt naplókat nem lehet visszaállítani. A program is törlődik.

Ha törölni szeretné az egész fiókot, töröljön minden eszközt a fiókban és forduljon műszaki szolgálatunkhoz a törlési művelet befejezéséhez.

Van még kérdése? Kérelem beküldése

Megjegyzések