Rechten herstellen voor de Hoverwatch-app

De belangrijkste reden waarom Hoverwatch niet werkt, is omdat u niet alle momenteel geaccepteerde programma-machtigingen heeft.

1. Open Hoverwatch op het bewaakte apparaat.

Hoe het Hoverwatch-programma openen?

2. Accepteer alle toestemmingen.

• De toestemmingsberichten verschijnen niet als ze allemaal goed (geaccepteerd) zijn.

a) Bericht "Optimaliseer batterij uitschakelen". Het is noodzakelijk om de applicatie te starten.

• Tik op Ja
  • Tik op Toestaan

b) Bericht "Schermopname toestaan". Het is nodig om screenshots op te slaan.

• Tik op Ja
  • Tik op Nu beginnen

c) Bericht "Toegankelijkheidsservice". Voor het opnemen van gesprekken en sociale netwerken.

• Tik op Ja
  • Tik op Synchronisatieservice

• Tik op de schakelaar AAN
  • Tik op Toestaan

• Tik op Inschakelen
  • Ga terug

• Ga terug

Nog meer vragen? Dien een verzoek in.