Hoe een verborgen Hoverwatch-programma op Android-telefoon te openen

Er zijn twee manieren om een programma te openen:

1. Door WIDGETS gebruiken (voor alle apparaten)

2. Door de pincode van de app gebruiken

1. HOE U EEN VERBORGEN HOVERWATCH-PROGRAMMA OPENT MET BEHULP VAN WIDGETS

Open uw account -> selecteer het apparaat -> klik op "Instellingen / Settings" -> onthoud App PIN

Tik op "APPS" (of houd het scherm gewoon ingedrukt en selecteer vervolgens "Widgets").

Selecteer "WIDGETS".

Selecteer "Sticker".

Sleep "Sticker" naar het hoofdscherm. Tik op "Sticker" en voer de App PIN-code jn

Het programma zal starten

2. HOE U EEN VERBORGEN HOVERWATCH-PROGRAMMA OPENT MET BEHULP App PIN

Open uw account -> selecteer het apparaat -> klik op "Instellingen / Settings" -> onthoud App PIN

Bereid uw Android-telefoon voor

Start de "Telefoon" applicatie, typ *** in en vervolgens de App PIN-code in, gevolgd door ###

Voorbeeld: ***1234###. Als u klaar bent, tikt u op de knop "Bellen".

Dan zal het programma openen

Als deze methode niet werkt dan kunt u het programma openen met WIDGETS