Samsung, Android 7.x – 9.x.

Om er zeker van te zijn dat het programma goed werkt op Samsung-telefoons met Android 7 of hoger, volgt u de volgende stappen:

Ga naar "Instellingen / Settings".
Tik op "Apparaatonderhoud / Device maintenance" (voor Android 9 - "Apparaatonderhoud / Device care").
01.png 01.jpg
Android 7 - 8 Android 9

Tik op "Accu / Battery".

02.png 02.jpg
Android 7 - 8 Android 9

Tik op de knop Menu en vervolgens op "Instellingen / Settings" (of "Geavanceerde instellingen / Advancde settings").

03.png 04.png

Schakel "Stroomverbruik App / App power monitor" (voor Android 7, 8) of "Ongebruikte Apps uitschakelen / Put unused apps to sleep" (voor Android 9) uit.

06.png 06.jpg
Android 7 - 8 Android 9

Dat is alles voor Android 7.x en 8.x.

Voor Android 9.x gaat u terug naar "Apparaatonderhoud / Device care", tikt u op Menu knop en schakelt u "Automatisch optimaliseren / Auto optimization" uit.

07.jpg 08.jpg