Xiaomi

Volg deze stappen om er zeker van te zijn dat het programma goed werk op Xiaomi telefoons met Android 9:

1. Kijk of er schermafbeeldingen kunnen gemaakt worden:

Open het programma op het toestel (hoe moet je Hoverwatch openen)

Indien er een bericht verschijnt, klik dan op "Ja / Yes" (indien er geen bericht komt ga dan naar de volgende stap)

Klik op de vrije ruimte boven het woord "Cancel".

Klik dan op "Start nu / Start now"

2. Kijk de toestemmingen na:
Open het programma op het toestel (hoe moet je Hoverwatch openen)
Klik op instellingen in de rechter bovenhoek, klik op "Check toestemmingen / Check permissons"

Vink "Autostart" aan, druk dan op "Batterij besparing / Battery saver"

Klik op "Geen beperkingen / No restrictions"