W jaki sposób całkowicie usunąć urządzenie bądź konto?

Otwórz panel użytkownika, wybierz urządzenie, które chcesz usunąć i kliknij zakładkę Ustawienia.

W dolnej części tej strony znajdują się dwa przyciski: Zatrzymaj monitorowanie urządzenia i Usuń urządzenie.

Kliknięcie przycisku Zatrzymaj monitorowanie urządzenia spowoduje, że program przestanie zbierać logi na monitorowanym urządzeniu. Nie usunie jednak logów, które zostały już zebrane.

Aby przywrócić pracę programu na monitorowanym urządzeniu, należy go ponownie zainstalować.

Po kliknięciu przycisku Usuń urządzenie wszystkie logi zebrane z tego urządzenia zostaną usunięte. Nie ma możliwości przywrócenia tych logów. Program również zostanie usunięty.

Jeśli chcesz całkowicie usunąć swoje konto: otwórz swoje konto -> kliknij na swój login w prawym górnym rogu -> wybierz usuń konto.

 

Masz więcej pytań? Skontaktuj się z nami.

Czy ten artykuł był pomocny?
Liczba użytkowników, którzy uważają ten artykuł za przydatny: 9 z 28
Masz więcej pytań? Wyślij zlecenie

Komentarze