Jak wyłączyć powiadomienia o Monitorowaniu wykorzystania uprawnień

W niektórych telefonach podczas pracy aplikacji mogą pojawiać się powiadomienia o "Monitorowaniu wykorzystania uprawnień". Monitorowaniu wykorzystania uprawnień.

Aby je wyłączyć,  wykonaj następujące kroki:

1) Naciśnij na nagłówek tego powiadomienia:

01.png

 

2) Następnie naciśnij "Ustawienia":

02.png

 

3) I wyłącz tę usługę dla aplikacji Sync Service:

03.png

 

4) To wszystko.  Możesz zamknąć okno ustawień.

04.png

 

Masz więcej pytań? Skontaktuj się z nami.

Czy ten artykuł był pomocny?
Liczba użytkowników, którzy uważają ten artykuł za przydatny: 5 z 6
Masz więcej pytań? Wyślij zlecenie

Komentarze