Cum șterg dispozitivul sau contul complet?

Deschideți panoul utilizatorului, selectați dispozitivul pe care doriți să-l ștergeți și dați clic pe fila "Setări".

Există două butoane în partea de jos a acestei pagini: "Oprire monitorizare dispozitiv" și "Ștergere dispozitiv".

Dând clic pe butonul "Oprire monitorizare dispozitiv", programul va opri colectarea jurnalelor de pe dispozitivul monitorizat. Acesta va șterge jurnalele care au fost colectate.

Programul trebuie să fie reinstalat dacă doriți să reluați activitatea sa pe dispozitivul monitorizat.

Dând clic pe butonul "Ștergere dispozitiv", toate jurnalele colectate de pe dispozitiv vor fi șterse. Nu există posibilitatea de a restabili aceste jurnale. Programul va fi șters, de asemenea.

Dacă doriți să ștergeți întregul cont, ștergeți toate dispozitivele din cont și contactați asistența tehnică pentru finalizarea eliminării.

Aveți mai multe întrebări? Trimitere solicitare

Comentarii