İzin kullanımı takip bildirimleri nasıl devre dışı bırakılır

Bazı telefonlarda, program çalışırken "İzin kullanımı takip" bildirimleri görünebilir. Genellikle bir telefon görüşmesinden sonra ortaya çıkar.

Devre dışı bırakmak için şu adımları izleyin:

1) Bu bildirimin başlığına tıklayın:

01.png

 

2) Ardından "Ayarlar" a tıklayın:

02.png

 

3) Ve Senkronizasyon Hizmeti uygulaması için bu hizmeti devre dışı bırakın:

03.png

 

4) Hepsi bu. Ayarlar penceresini kapatabilirsiniz.

04.png

 

Daha fazla sorunuz mu var? Bir istek gönderin.

Bu makale yardımcı oldu mu?
6 kişi içerisinden 5 kişi bunun yardımcı olduğunu düşündü
Başka sorularınız var mı? Bir talep gönder

Yorumlar